Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

(x) Tea tulipánokkal, Fészek - bölcső, Elérhető nyugalom, Gyermekkori emlékkép… az idei Gardenexpón felépülő gyönyörű bemutatókertek fantázianevei már előrevetítik, milyen izgalmas lesz a Kertpályázat döntője, amibe látogatóként mi is bekapcsolódhatunk, ugyanis részben a mi szavazatunk alapján dől el, ki számíthat a győztesnek járó 1 millió Ft díjazásra a szakma és a nagyközönség elismerésén kívül. A fantasztikus kertek mellett rengeteg újdonság, a legfrissebb kerti trendek és a tavasz illata vár minden kertet szerető látogatót március 21-23. között a Budapest Sportarénában. A Gardenexpo társrendezvénye az Orchidea Ünnep több ezer virágzó orchidea különlegességet tartogat számunkra.

(x) A hóvirág, a medvehagyma, a virágzó aranyfa és a pacsirta éneke mellett a tavasz legbiztosabb jele minden évben a Gardenexpo. Március 21-23. között a Budapest Sportaréna megtelik a tavasz illatával, a legfrissebb kerti trendekkel, ötletekkel. Ráadásul idén az Orchidea Ünneppel is bővül a kiállítás.

Trendi kertek 2013-ban

Az ősz az iskolakezdés és a levélhullás mellett a kertészeti kiállítások és vásárok időszaka. A világban sok helyen ilyenkor gyűjtik össze a kertbarátok az ötleteket, inspirációkat kertjük, környezetük jövő évi kialakításához. A Hortus Hungaricusig még egy kicsit várni kell, de a türelmetlenebbek már a napokban megtudhatták Kölnben, mi lesz a trend a kertekben 2013-ban. Szeptember 2-4-ig tartott a Spoga Gafa Kertészeti Kiállítás.

gartenmesse-9.jpg

Csípős reggelek, de napközben akár napsütés is várható a hétvégén, így néhány órát mindenképpen érdemes a szabadban tölteni munkával vagy csak úgy.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek