Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tavasz legnagyobb dísznövény és kertépítészeti rendezvénye április 6-10. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapest Vásárközpontban.

A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor szerves részeként a kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatóknak is egyre vonzóbb.

programajánló Construma Kert

A sivatagokra gyakran gondolunk úgy, mint kietlen, kő és homok borította tájra, ahol a kopár sziklák között néhány növény,: cserjék, füvek küzdenek az életükért. Azonban e tájon nem minden kő élettelen ám!

A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete 2015. szeptember 11. és 13. között rendezi meg az Őszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásárt, ahol a rendezvény fókuszában a magukat köveknek, kavicsoknak álcázó kaktuszok lesznek.

Akinek péntek estére nincs még programja, az ELTE Füvészkertben csodálatos látványban lehet része: a korábbi évekhez hasonlóan, az óriás tündérrózsa (Victoria cruziana) virágzása várhatóan ismét látható lesz.

Ahogy már a korábbi programajánlóban jeleztük, a hétvégén a Füvészkertben minden a kaktuszokról szól majd. 

A meghirdetett nyereményjátékunkra 13 helyes megfejtés érkezett, amelyeket -szokás szerint - a beérkezés sorrendjében beszámoztunk, majd a random.org segítségével kisorsoltuk a 3 szerencsés nyertest.

A három szerencsés tehát, akik páros belépőket nyertek a hétvégi Kaktuszkiállítás és -vásárra a Füvészkertbe: Jóni Nikoletta, Takácsné Magi Zsuzsanna és Nagyné Maros Gabriella.

Köszönjük a részvételt, a nyerteseknek gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Akik most nem nyertek, ne csüggedjenek, lesz még alkalom! De aki teheti, látogasson el a kiállításra, mert biztosan nagy élmény lesz!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Az amerikai földrészek kietlen sivatagainak, félsivatagainak szomjazást tűrő növényei a kaktuszok.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek