Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most vasárnap lejár karácsonyi fotópályázatunk beküldési határideje, de addig még várjuk az örökzöld növényekről készült, karácsonyi hangulatú fotókat olvasóinktól. Hogy még egy kis kedvet csináljunk a versenyzéshez, most megmutatjuk, mi is lesz a Fiskars és a Cser Kiadó által felajánlott nyereményeket tartalmazó ajándékcsomagokban.

FISKARS ajándékok

Kevesen tudják, hogy a FISKARS 1649 óta gyárt szerszámokat, ezzel Európa és a nyugati világ egyik legrégebbi vállalatának számít.

A FISKARS szerszámok számos díjat nyertek az évek folyamán, a termékek híresek kitűnő minőségükről, funkcionalitásukról. Tehát ha valaki a jövő évben csúcsminőségű szerszámokkal szeretné megkönnyíteni a kerti tennivalóit, ne habozzon, még mindig várjuk a fotókat!

Az ajándékcsomagok tartalma
Párhuzam metszőollók, ültetőkanalak, kerti fűrész, fűnyíró olló, ágvágók, valamint egy különleges Gerber multiszerszám, amely számos funkciót egyesít magában: egyszerre mini olló, egyenes penge, fogazott penge, standard csavarhúzó, Phillips csavarhúzó, sörnyitó, és kulcstartó.

A Fiskars által felajánlott ajándékok mellett nyerteseink a Cser Kiadó ajándékkönyveivel lesznek gazdagabbak, melyek hasznos tippekkel, ötletekkel szolgálnak minden hobbikertésznek.

Vasárnap éjfélig tehát még várjuk a fotókat, ne kíméljétek a zsűrit!

Kankalin

A kankalin latin neve a "primus" szóból származik, azt jelenti, első, ebből arra következtethetünk, hogy korán nyílik. A nemzetség mintegy háromszáz fajának többsége kora tavasszal virágzik, a hóolvadás után az elsők között bontják szirmaikat.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek