Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kertek versenye

Most kivételesen nem a Kapanyélen, hanem a Dekor & Mentha blogon, de miért ne pályázhatnátok ott is?! Bárki megmutathatja a zöld térben kialakított kedvenc pihenősarkát, virágágyását, fűszerkertjét vagy kerti dekorációit.

kertverseny-plakát1-2.png

Éjfélkor lezárult őszi-téli fotópályázatunk, a "Fűben-fában ételbár". 59 fotó érkezett, melyek közül nagyon sok szép akadt, nem kis fejtörést okozva a Kapanyél csapatának. Nem vártunk profi fotókat, de néhány kritériumot azért figyelembe vettünk: őszi-téli fotó legyen, az összhatás szép legyen, és természetesen az élesség is számított. Végül nagy nehezen meghoztuk a döntést.

1. helyezett:

16.1 -1. hely.jpgRochlitz István

2. helyezett:

17.3 - 2.hely.jpgBodroginé Tyerjanszki Mária

3. helyezett:

1.1- 3. hely.jpgMorvai Szilárd

Eredetileg ugyan nem terveztük, de kiosztottunk egy különdíjat is (a Cser Kiadó egyik könyvét).

Különdíj:

9.3 - különdíj.jpgDemeter Károly

A kiválasztott fotókon kívül mindegyikünknek volt még 1-1 kedvence. Ezeket a fotókat most nem tudjuk díjban részesíteni, de megmutatjuk őket-

Kedvencek:

5.1.JPGBálint János

7.2.JPG  Varga Zsuzsa

12.2 !!.jpgKulcsár-Lukács Henriett

13.3.JPGBerkó Gyöngyi

A nyári fotókkal egy következő pályázatunkon esetleg újra lehet indulni.

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A nyereményeket (Agro.bio ajándékcsomag, 1-1 könyv a Cser Kiadótól, Oázis vásárlási utalvány, Vitaflóra tápoldatok) postán küldjük el.  Minden pályázónak köszönjük a részvételt, a gyönyörű képeket! Az összes beérkezett fotó megtekinthető Facebook-oldalunkon.

Megint szépen süt a nap, de akinek nincs kedve a fűtött szobából kimenni fotózni, a csípős időben akár régebbi képei közül is válogathat pályázatunkra.

kapanyel_nyeremeny_montazs másolata.jpg

Kedvcsinálónak jöjjenek részletesen a nyeremények.

1. díj:

- 20 ezer forintos ajándékutalvány az Oázis Kertészettől

- „Elfuserált kertek” c. könyv a Cser Kiadótól

- 1-1 Muskátli, Örökzöld, Levéldísznövény és Orchidea tápoldat a Vitaflórától

- 1 Algafix bio levélpermet, 2 csomag Symbivit növénytáp, 1 Agro.bio-póló

 

2. díj:

- 15 ezer forintos ajándékutalvány az Oázis Kertészettől

- „12 hónap a kertben” c. könyv a Cser Kiadótól

- 1-1 Muskátli, Örökzöld, Levéldísznövény és Orchidea tápoldat a Vitaflórától

- 1 Algafix bio levélpermet, 2 csomag Symbivit növénytáp, 1 Agro.bio-póló

3. díj:

- 10 ezer forintos ajándékutalvány az Oázis Kertészettől

-  „Tervezzünk szép kerteket” c. könyv a Cser Kiadótól

- 1-1 Muskátli, Örökzöld, Levéldísznövény és Orchidea tápoldat a Vitaflórától

- 1 Algafix bio levélpermet, 2 csomag Symbivit növénytáp, 1 Agro.bio-póló

nyeremenyek_csik.jpg

Holnaptól napokig havas-napos időjárást ígérnek, ami a legjobb alkalom, hogy gyönyörű fotók készüljenek nemrég meghirdetett pályázatunkra. Komoly cégek ajánlottak fel értékes nyereményeket, úgyhogy igazán érdemes kattogtatni a fényképezőgépet! Mai posztunkban bemutatkoznak a felajánlók és a nyeremények. 

Névtelen.jpgAz AGRO.bio Hungary Kft. 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben megismertesse és elterjessze a BactoFil® mikrobiológiai termékcsalád használatát. Ezt a szabadalommal védett terméket mintegy 15 éves kutató- és fejlesztő munka során hozták létre magyar mikrobiológusok.

 A BactoFil® termékcsalád rövid időn belül vezető termékké vált a mikrobiológiai talajerő-pótló készítmények között, jelenleg közel negyven országban szabadalmaztatott. A cég által nyújtott komplex mikrobiológiai megoldások természetes módon biztosítják a talajok tápanyag-szolgáltató képességét és javítják a termékenységét.

A nyereménynek felajánlott ALGAFIX mikrobiológiai levélpermet természetes, élő balatoni zöldalgát tartalmazó készítmény, mely bármely dísznövény és a zöldségféle leveleire permetezve serkenti növekedésüket és fokozza az ellenálló képességüket. Minden évszakban használható, úgy, hogy a permet a levelek fonákját is befedje. Használata hetente indokolt, így látványosabb hatás érhető el. 

A Symbivit természetes eredetű mikorhizza gombákat tartalmaz, amely a növény egész életére szóló támogatást nyújt a virágos növények és zöldségfélék legtöbbjének, valamint a legtöbb fásszárú növénynek. A növény jobban fejlődik, több virágot és termést hoz. A gomba-gyökér kapcsolat miatt nő a növény tápanyag- és vízfelvétele.

A szerencsés nyertesek pedig Agro.bio pólóban kényeztethetik növényeiket a fenti termékekkel.

Cser_Logo.jpgA Cser Kiadó könyveinek széles palettáját már hosszú évek óta nagy számban színesítik a kertészeti témájú kiadványok. Az élvezetes stílusban íródott vagy fordított könyvek között a család minden tagja találhat kedvére valót. A szerencsés nyertesek 1-1 értékes kertészeti könyvet kapnak, melyekből megtudhatják, hogyan tervezzenek szép kertet vagy hozzanak rendbe egy már elfuseráltat, ill. milyen teendők vannak a kertben egész éven át.

Oazis_Logo.jpgAz Oázis Kertészet 1987-ben, családi vállalkozásként indult. Évről-évre fejlődött, terjeszkedett, melynek köszönhetően mostanra országos áruházlánccá nőtte ki magát. Magyarországon az Oázis honosította meg a „gardencenter” fogalmát. A Franchise rendszerben működő Oázis Kertészetek az ország legnagyobb szobanövény- és kiegészítőtermék-választékát, valamint jelentős faiskolai árukészletet kínálnak. A kisebb települések adottságaihoz és igényeihez alkalmazkodva létrejött egy újabb áruházforma, az Oázis Mini, mely csak tavasztól őszig várja a vásárlókat.

A nyereményként felajánlott vásárlási utalványok országszerte 18 kertészetben válthatók be, ahol bel- és kültéri dísznövényeken, növényápolási szereken és kellékeken keresztül, karácsonyi dekorációs kellékekig és ajándéktárgyakig minden beszerezhető. Az utalványok minden akciós termék vásárlásakor is érvényesíthetők. 

vitaf legkicsi.jpg A VITAFLÓRA növénytápoldat-család termelését és forgalmazását a 100 százalékosan magyar tulajdonú VITAFLÓRA Termelő és Szolgáltató Kft. végzi. Az első VITAFLÓRA márkanevű növénytápoldatok 1983-ban jelentek meg a piacon. A társaság kutatómérnökei azóta újabbakat fejlesztettek ki, melyeket szakkertészetekben történő tesztelés után hoztak forgalomba, így jelenleg 17 különböző összetételű folyékony tápoldatot és 3-féle táprudat kínálnak a felhasználóknak.

A felajánlott nyereményeket a legkedveltebb termékek közül válogatták: a VITAFLÓRA Muskátli és balkonnövény tápoldat az öntözővízzel adagolva biztosítja az összes tápanyagot és a hiánybetegségek megelőzéséhez szükséges mikroelemeket.

Az örökzöldek (fenyőfélék, tuják, borókafélék, tiszafák stb.) erőteljes, egészséges fejlődéséhez szükséges valamennyi makro- és mikroelemet tartalmazza a VITAFLÓRA Örökzöld növények tápoldat. Nagy magnézium-, kis sótartalma és savas kémhatása miatt kiváló táp rododendronok és azáleák talajához is.

A VITAFLÓRA Virágos növények és a VITAFLÓRA Levéldísznövények tápoldat a szobanövények egészséges fejlődését támogatja. A virágzó növények fokozottabb foszfor- és káliumigényét, míg a levéldísznövények nagyobb nitrogénszükségletét elégítik ki.

Amint látszik, érdemes pályázni a 100.000 forint összértékű nyereményekért. Elő a fényképezőgépekkel, várjuk a fotókat!

nyeremenyek_csik.jpg

Fűben-fában ételbár

Közeleg az év vége, ideje újra játszani! Arra gondoltunk, hogy a már jól bevált fotópályázatot választjuk, mert az eddigiek során kiderült, hogy a Kapanyél olvasói között rengeteg remek fotós van.

fubenfaban1 másolata.jpg

Mostani pályázatunkra - ahogy a címe is mutatja - olyan növények fotóit várjuk, melyek gyönyörű díszei kertünknek, környezetünknek, ugyanakkor eleséget is biztosítanak a hozzánk látogató állatoknak. A saját készítésű fotók helyszíne tetszőleges, saját kertben, tágabb lakókörnyezetben vagy pl. kirándulás közben elkapott képeket egyaránt elfogadunk. Nem alapfeltétel, de hab a tortán, ha a csemegéző állatot is sikerül megörökíteni.

Egy pályázótól max. 3 fotót várunk, néhány soros leírással arról, hol, milyen körülmények között készültek. A Kapanyél csapata választja ki a három legkiválóbb képet, a nyerteseket együttműködő partnereink értékes ajándékaival jutalmazzuk.

A fotókat az alábbi címre várjuk: fotopalyazat@kapanyel.hu névvel, címmel, telefonszámmal*.

Beküldési határidő: december 16.

Nyeremények:
A legszebb képeket beküldők hobbikertész ajándékcsomagokat nyernek az Oázis Kertészet, a Vitaflóra Kft., az AGRO.bio Hungary Kft. és a Cser Kiadó felajánlásában, 100 ezer forint összértékben.

Mindenkinek sok sikert, magunknak sok szép fotót kívánunk!

* A nevezési adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

Együttműködő partnereink:

Névtelen.jpgAGRO.bio Hungary Kft.

Cser_Logo.jpgCser Kiadó

Oazis_Logo.jpgOázis Kertészet

vitaf legkicsi.jpgVitaflóra Kft.

nyeremenyek_csik.jpg

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek