Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orchidea kiállítás eredményhirdetés

Szerda éjfélkor lezárult játékunk az idei Orchidea Kiállítás 5 páros belépőéért. A szerencsés nyertesek:

  • Molnár-Tóth Enikő
  • Varga Péter
  • Hegedűs Gábor
  • Fehér Anna
  • Pálfi Anna

A nyerteseknek gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A többieknek köszönjük a játékot.

A kiállítás időpontja: március 11. és 14. között.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár.

Nyitvatartás: 10 és 18 óra között.

Bővebb információ a kiállításról: http://orchideatarsasag.hu/; http://orchideafesztival.hu/?p=258

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Először is nagyon köszönjük a rengeteg születésnapi köszöntést, jókívánságot. Nagy öröm, hogy ennyien olvassák és kedvelik a Kapanyelet!

Tegnap éjfélkor lezárult születésnapi játékunk. Egyetlen kérdésre vártuk a választ: hányadik születésnapját ünnepli a Kapanyél blog?

 

játék nyeremény eredményhirdetés

Nos, bármilyen hihetetlen, már az ötödiket! A helyes megfejtést beküldőket szokás szerint  a beérkezés sorrendjében számoztunk be és a random.org segítségével sorsoltuk ki a nyerteseket. Íme:

 játék nyeremény eredményhirdetés

A 3 szerencsés tehát: Csere Krisztián, Répás Árpád és Szabó-Nagy Gábor. Nyereményük Czauner Péter: A balkon- és dézsás növények titkos élete c. könyve a CSER Kiadó felajánlásában.

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Mindenkinek köszönjük a részvételt, reméljük, legközelebb is sokan játszotok velünk!

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Éjfélkor lezárult őszi-téli fotópályázatunk, a "Fűben-fában ételbár". 59 fotó érkezett, melyek közül nagyon sok szép akadt, nem kis fejtörést okozva a Kapanyél csapatának. Nem vártunk profi fotókat, de néhány kritériumot azért figyelembe vettünk: őszi-téli fotó legyen, az összhatás szép legyen, és természetesen az élesség is számított. Végül nagy nehezen meghoztuk a döntést.

1. helyezett:

16.1 -1. hely.jpgRochlitz István

2. helyezett:

17.3 - 2.hely.jpgBodroginé Tyerjanszki Mária

3. helyezett:

1.1- 3. hely.jpgMorvai Szilárd

Eredetileg ugyan nem terveztük, de kiosztottunk egy különdíjat is (a Cser Kiadó egyik könyvét).

Különdíj:

9.3 - különdíj.jpgDemeter Károly

A kiválasztott fotókon kívül mindegyikünknek volt még 1-1 kedvence. Ezeket a fotókat most nem tudjuk díjban részesíteni, de megmutatjuk őket-

Kedvencek:

5.1.JPGBálint János

7.2.JPG  Varga Zsuzsa

12.2 !!.jpgKulcsár-Lukács Henriett

13.3.JPGBerkó Gyöngyi

A nyári fotókkal egy következő pályázatunkon esetleg újra lehet indulni.

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A nyereményeket (Agro.bio ajándékcsomag, 1-1 könyv a Cser Kiadótól, Oázis vásárlási utalvány, Vitaflóra tápoldatok) postán küldjük el.  Minden pályázónak köszönjük a részvételt, a gyönyörű képeket! Az összes beérkezett fotó megtekinthető Facebook-oldalunkon.

Örömmel tudatjuk a kedves résztvevőkkel és az olvasókkal, hogy nagy nehezen megszületett karácsonyi fotópályázatunk nyerteseinek listája!

Aki ma figyelte Facebook-oldalunkat, láthatta, hogy a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt. Összesen 53 fotó érkezett, melyekből még az első szűrő után is jócskán maradt, nekünk pedig összesen hármat kellett kiválasztanunk. Végül az alábbi döntés született:

1. helyezett: Pobori Zsófia 

2. helyezett: Sallai Judit

3. helyezett: ifj. Sóstói András

Bár több díjat eredetileg nem terveztük, az alábbi képnek nem tudtunk ellenállni.

Különdíj: Tomkiss Tamás

Szívünk szerint persze sokkal több díjat osztottunk volna ki, de most ennyire futotta. Volt még három "kedvencünk", melyek valami miatt (pl. nem örökzöld növény) nem mentek át  a próbán, de gyönyörű fotók, ezért ezeket is megosztjuk veletek, készítőiknek pedig minden elismerésünk!

Vida Ágnes

Kispál Zoltán

Bodrogi Mária

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük, legközelebb is sok szép fotót küldtök majd. A nyerteseknek szívből gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

Örömmel értesítjük a résztvevőket és az érdeklődőket, hogy megvannak a Rózsák Háborúja c. fotópályázat nyertesei!

Bizonyára emlékeztek, a versenyt két kategóriában hirdettük meg: a Trónkövetelők csoportjába vártuk azon rózsák fotóit, melyeket valahol láttatok (utca, virágbolt, szomszéd kertje stb.), a Királyi fenségek elnevezés pedig a saját rózsákat takarta.

Egy kis statisztika: a két kategóriába 34 pályázótól összesen 110 fotó érkezett, nem kis feladat elé állítva a Kapanyél csapatát. Az elbírálásnál csupán néhány objektív szempont segítette a zsűrit:
- legyen a képen rózsa,
- a fotó éles legyen, ill. a rózsa látsszon jobban, ne a háttér,
- a fotó ne legyen manipulált,
- a környezet, a háttér is méltó legyen a gyönyörű virághoz.

Ezen szempontok persze nem vittek sokkal közelebb a célhoz, így csak néhány vitéz „hullott el” az első körben. Aki Facebook-oldalunkon is követte az eseményeket, tudja, milyen nehéz dolgunk volt. Szívünk szerint szinte mindenkinek adtunk volna díjat, annyira gyönyörű virágok jöttek. Nemcsak a rózsáknak, sokszor nekünk is meg kellett küzdenünk egymással, melyiket válasszuk. Mindkét kategóriában különdíjat is megszavaztunk, a CSER Kiadó Biokertészkedés a gyakorlatban c. könyvét.  Most már világos, a legtöbb fotópályázatnál miért a nézők/olvasók szavazatai alapján dőlnek el a helyezések! Mindenesetre mindegyikünknek meglettek az egyéni kedvencei, sok rózsától fájó szívvel váltunk meg, a végeredmény pedig a következő:

Trónkövetelők kategóriában
1. helyezett

Sejbenné, Edit

2. helyezett

Nyárasdy Rita

3. helyezett

Varga Béla

 Különdíj Kunné Szalay Rita

Királyi fenségek kategóriában
1. helyezett

Sallai Judit

2. helyezett

Bodroginé Tyerjanszki Mária

3. helyezett

Schneider Zoltán

Ebben a kategóriában a pályázatok nagy száma miatt 2 különdíj mellett döntöttünk.

Skoda Mercédesz

 

Romlaki Balázs

Gratulálunk a nyerteseknek! Nyereményeiket a Hortus Hungaricus Kiállítás és Vásáron vehetik át szept. 23-25-ig a Syma csarnokban. A további részleteket e-mailben küldjük el nekik.

Minden pályázónak köszönjük a részvételt, gratulálunk azoknak is, akik most nem nyertek. Őket kárpótolhatja a tudat, hogy mindennap élőben gyönyörködhetnek rózsáikban, melyekből mi is kaphattunk egy kis ízelítőt. Köszönet érte!
 

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek