Közeleg az év vége, ideje újra játszani! Arra gondoltunk, hogy a már jól bevált fotópályázatot választjuk, mert az eddigiek során kiderült, hogy a Kapanyél olvasói között rengeteg remek fotós van.

fubenfaban1 másolata.jpg

Mostani pályázatunkra - ahogy a címe is mutatja - olyan növények fotóit várjuk, melyek gyönyörű díszei kertünknek, környezetünknek, ugyanakkor eleséget is biztosítanak a hozzánk látogató állatoknak. A saját készítésű fotók helyszíne tetszőleges, saját kertben, tágabb lakókörnyezetben vagy pl. kirándulás közben elkapott képeket egyaránt elfogadunk. Nem alapfeltétel, de hab a tortán, ha a csemegéző állatot is sikerül megörökíteni.

Egy pályázótól max. 3 fotót várunk, néhány soros leírással arról, hol, milyen körülmények között készültek. A Kapanyél csapata választja ki a három legkiválóbb képet, a nyerteseket együttműködő partnereink értékes ajándékaival jutalmazzuk.

A fotókat az alábbi címre várjuk: fotopalyazat@kapanyel.hu névvel, címmel, telefonszámmal*.

Beküldési határidő: december 16.

Nyeremények:
A legszebb képeket beküldők hobbikertész ajándékcsomagokat nyernek az Oázis Kertészet, a Vitaflóra Kft., az AGRO.bio Hungary Kft. és a Cser Kiadó felajánlásában, 100 ezer forint összértékben.

Mindenkinek sok sikert, magunknak sok szép fotót kívánunk!

* A nevezési adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

Együttműködő partnereink:

Névtelen.jpgAGRO.bio Hungary Kft.

Cser_Logo.jpgCser Kiadó

Oazis_Logo.jpgOázis Kertészet

vitaf legkicsi.jpgVitaflóra Kft.

nyeremenyek_csik.jpg