Sándor, József és Benedek minden jel szerint végzik a dolgukat, úgyhogy egyre több időt tölthetünk a kertben, teraszon, erkélyen, kinek mije van.

Akár van már konkrét elképzelésünk, akár még csak tervezgetünk, az idei Gardenexpón ismét sok segítséget kaphatunk. Március 23-25. között a Papp László Sportarénában mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet. A kerti gépeken, bútorokon, kiegészítőkön kívül érdekes előadások is segítenek a kert kialakításában vagy szépítésében.

Az egész családnak jó szórakozást ígérnek a különleges beltéri akadálypálya, a „kockalabirintus” játékai. A Stihl Kalandparkban nem csak a gyerekek, a felnőttek is próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat!

A kiállítás megtekintése előtt érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát is, mert a www.gardenexpo.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 1,5 millió Ft értékű kerti garnitúra talál gazdára!

A rendezvény megszokott társrendezvénye, a Greenexpo ezúttal a Gardenexpo szerves részeként mutatja be a zöld mindennapokhoz szükséges újdonságokat, termékeket, energiatakarékossági tippeket.

A kiállításra váltott belépőjegyek értéke levásárolható a kiállítást követően az ország bármely Oázis áruházában. A jegylevásárlás pontos feltételei a rendezvény weboldalán találhatók.

Gardenexpo kerti életmód kiállítás és vásár
2012.március 23-24-25.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva minden nap 10-18 óráig
Felnőtt belépőjegy: 1900 Ft
www.gardenexpo.hu