A tavasz és a kertészkedés beköszöntének legbiztosabb jele a Gardenexpo, Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása és vására, mely idén március 23-25. között hatodik alkalommal vár mindenkit a Papp László Budapest Sportarénában.

Aki a tél után egy kis zöldre, frissességre vágyik, vagy már javában tervezi kertje, terasza berendezését, esetleg csak egy kis erkélye van, a Gardenexpón mindent megtalál: bútorok, kerti gépek, szerszámok, öntözőrendszerek, grillek, kültéri burkolatok és kerti kiegészítők legszélesebb választéka tekinthető meg a kiállításon.  

A minden eddiginél nagyobb rendezvény idei különlegessége a helyszínen felépített 10 különböző stílusú kert-, erkély- és teraszbemutató, valamint a Kert-Trendezés blokk, ami igazi csemegét ígért a dizájnrajongók számára.

A kiállítás megtekintése előtt érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát is, mert a www.gardenexpo.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 1,5 millió Ft értékű kerti garnitúra talál gazdára!

A rendezvény megszokott társrendezvénye, a Greenexpo, a zöld életmód kiállítás ezúttal a Gardenexpo szerves részeként mutatja be a zöld mindennapokhoz szükséges újdonságokat, termékeket, energiatakarékossági tippeket.

A belépőjegyek értéke levásárolható a kiállítást követően az ország bármely Oázis áruházában. A jegylevásárlás pontos feltételei a rendezvény weboldalán találhatók.

Gardenexpo kerti életmód kiállítás és vásár
2012.március 23-24-25.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva minden nap 10-18 óráig
Felnőtt belépőjegy: 1900 Ft
www.gardenexpo.hu