MTD_Fejlec_02.jpg

Amilyen jó érzés puszta kézzel vájkálni a földben, vagy beletúrni a lombokba, annyira biztosak lehetünk abban is, ha nem védjük kezünket, akkor az a kertészkedés után kiszárad, körmeink pedig letörhetnek, vagy napokig feketék maradnak. Ám mindez egy pár jó kesztyűvel könnyedén elkerülhető.

A WOLF-Garten kesztyűi a különböző elvárásoknak megfelelően különböző stílusokban készültek:

A virágültetésnél pl. fontos, hogy az ujjbegyeinkkel is érezzünk. Ezért a teraszon és erkélyen végzett munkához nagyon finom szövésű, könnyű kesztyűt húzzunk, melynek csúszásálló bélése kiválóan tapad, és a csukló gumírozásának köszönhetően kezünk tiszta marad.

650_75_GH-BA_B50_0811_03_1.jpg

Ugyanakkor, ha bokrokat szeretnénk metszeni, fontos, hogy a kesztyű anyagán semmi ne tudjon áthatolni. A metszéshez ajánlott védőkesztyűk erős belső szövése véd a tüskéktől, tövisektől, és a szorosan illeszkedő kézelők nem akadnak el a bokrok vagy fák lombjában.

650_75_GH-S_B50_0811_01_1.jpg

Aki motoros kapát tol, vagy a kertet ássa fel, fontos, hogy a kesztyűje ne csússzon. A kerti gépek használatához és a talajműveléshez kialakított védőkesztyű kopásálló, így élettartama hosszú. Belső szövésének köszönhetően nem csúszik, a külső légáteresztő réteg pedig megakadályozza a kezek izzadását.

650_75_GH-M_B50_0911_03_1.jpg

650_75_GH-BO_B50_0811_01_1.jpg

Aki nem szeretné túlbonyolítani a dolgot, választhatja a bármely kerti munkához alkalmas univerzális kesztyűt, mely az előző kesztyűfajták minden jó tulajdonságát egyesíti. Csak ki kell választanunk a megfelelő méretet, és már indulhat is a munka!

650_75_GH-U_B50_0811_01_1.jpg

A kertészkedést nem lehet elég korán kezdeni, ezért a finom gyerekkezekre is kapható nagyon jó minőségű, biztonságot és védelmet nyújtó kesztyű.

Speciális védőkesztyűk a WOLF-Garten kínálatában!

WG_Logo_bis-up_to_60mm_4c másolata.jpg