A Budapest Park új programsorozatot indított azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyisson. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Immár második alkalommal nyitja meg kapuit a PÖTTÖMKERT a gyermekek és szüleik előtt július 6-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

A Gipszkorszak Játszóház közreműködésével gipszfigurákat festhetnek a gyerekek, míg a Noha Alkotóműhely kreatív foglalkozásain kicsik és nagyok különböző újrahasznosítási technikával ismerkedhetnek meg és hozhatnak létre különböző használati tárgyakat.

A Pritt Kreatív Klub standjánál játékos kézműves foglalkozások várnak kicsiket és  nagyokat egyaránt: ragasztott képek, dekorációk gyerekzsúrokra, ékszerkészítés, szabadon választott kreatív feladatok.

A Sarasvati Alapítvány oktatója délelőőt és délután is várja játékos jógaórára a kisebbeket. A Jóga móka során a gyerekek játékos módon találkoznak a hatha jóga  tradicionális testtartásaival.

Vasárnap a Pöttömkertben Kreatim design piaccal várjuk az érdeklődőket. Lesz még arcfestés és Levendula Kézművés fagylalt is.

A Cser Kiadó standjánál lehetőség lesz könyvvásárlásra is! A népszerű kreatív könyvektől egészen a sporttal vagy kertészkedéssel foglalkozó könyvekig változatos témákkal, különleges akciókkal várják az érdeklődőket.

Minden (fiú) gyermek nagy örömére egy rendőrautó is kint lesz a Pöttömkertben, hogy egy bemutató során megmutassák kívül-belül egy ilyen speciális autó felszereltségét, működését.

Kárász Eszter délután 4 órától vár mindenkit szeretettel, az Eszter-lánc mesezenekarral és sok közös énekléssel.

Ha a felnőttek segíteni akarnak, véradásra várja őket a Vöröskereszt! TAJ-kártya, személyigazolvány és lakcímkártyát feltétel!

Belépés 18 éven aluliaknak ingyenes, felnőtteknek 500 Ft, amellyel a BÁTOR TÁBOR Alapítvány munkáját támogatják.

Ne feledjék: a Pöttömkert, a Budapest Park családbarát programja!

Csatlakozás az eseményhez ITT!