A Magro.hu online mezőgazdasági piactér szeptember elején, 4 helyszínen tartja Gazdag Gazda Rendezvénysorozatát. Az egész napos rendezvény hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot kínál azon mezőgazdasági termelőknek, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival. Emellett több hasznos téma is napirendre kerül a pályázatírástól az ártárgyalásokon át a mezőgazdasági épületek korszerűsítésének lehetőségéig.

A témák között szerepel:

- Hogyan kereskedjünk sikeresen? Fókuszban az online megoldások!

- Az ártárgyalás fortélyai: fontosak a vevő igényei, de mi a helyzet a miénkkel?

- Vidékfejlesztési Program 2014-2020 és a pályázati lehetőségek!

- Továbbképzések: mit tanuljunk és mit ne?

A háttéripari blokkban építőipari cégek osztják meg legfrissebb technológiáikról szóló információkat azokkal, akiknek üzletfejlesztési terveik között építőipari beruházások is szerepelnek.

A konferencián az előadók gyakorlati példákon keresztül mutatják be a gazdáknak, hogyan és hol tudják termékeiket, avagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez. Szó lesz az internetes kereskedelem törvényes hátteréről, szabályokról, a termékhirdetések ideális elhelyezéséről, az AdWords megjelenésekről, a honlap készítésről, az internetes fizetési garanciáról, a különböző tartalmak elkészítéséről. A résztvevők tippeket kaphatnak arról is, hogyan növeljék forgalmukat kapcsolataikon keresztül az eddigieknél hatékonyabban.

A nap végén a résztvevők ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

Helyszínek és időpontok:

2014. szeptember 2. (kedd) – Hajdúböszörmény

2014. szeptember 4.(csütörtök) – Szeged

2014. szeptember 9. (kedd) – Györköny

2014. szeptember 11.(csütörtök) – Budapest

További információk itt, jelentkezéshez katt ide.