Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idén november 28-án ugyan a "Ne vásárolj semmit!"-napja is van, de egybeesik a Fekete péntekkel, amikor viszont olyan kedvezményekkel bombázzák az embert, hogy azokat egyszerűen nem lehet kihagyni! Így van ez most pátyolgatónknál, a Cser Kiadónál is.

Minden, azaz minden könyvre 40% kedvezmény jár november 28-án (péntek) 0 órától éjfélig!

Első helyen természetesen a kertészeti szakkönyveket említjük:

De minden más témakörben is találtok remek könyveket, amelyekre szintén érvényes a 40%-os kedvezmény.

Barkács és mestermunka kötetekre:

Az összes Színes Ötletek kötetre:

A szép kivitelű, keménytáblás kézimunkás kötetekre:

Gasztromóniai könyvekre:

Kis Műterem sorozat köteteire:

Nyakunkon a Mikulás, a karácsony, de közelgő születés- és névnapokra is érdemes már most gondolni. Mazsolázzatok kedvetekre a CSER KIADÓ WEBÁRUHÁZában, és éjféltől indul a visszaszámlálás: 24 óra - 40% kedvezmény!

A hosszúra nyúlt tél márciusban is tétlenségre kényszerítette a kertek szerelmeseit. A hó a napokban elolvad, aztán minden eső- és szélmentes órát ki kell használni, hogy bepótolhassuk több hét lemaradását.

A nagy hajrá előtt még van egy kis idő beszerezni a tavaszi kerti munkákhoz szükséges szakirodalmat. A Cser Kiadó ehhez kínál most remek feltételeket, melyek március 31-ig érvényesek!

Az akcióban kizárólag a Kertészeti könyvek és a Kreatív könyvek (ha valakit ez is érdekel a kertészkedésen kívül) kategóriában szereplő kötetek vesznek részt. KIVÉVE a Mezőgazda Kiadó könyveit. A könyv adatlapján a Kiadó rovat jelzi, mely kiadó adta ki az adott könyvet. Természetesen, ettől függetlenül vásárolhat a Mezőgazda Kiadó könyveiből, csupán azokra az akció nem érvényes. Válogasson a könyvek közül, és halmozza a kedvezményeket!

big_142075.jpg

1 könyvre 20 % kedvezményt adunk

2 könyvre 25 % kedvezményt adunk

3 könyvre 30 % kedvezményt adunk

4 könyvre 35 % kedvezményt adunk

5+ könyvre 40 % kedvezményt adunk!

Ha Ön 1 könyvet választ a Kreatív könyvek kategóriából és 1 könyvet a Kertészeti könyvek kategóriából, ugyanúgy megkapja a 2 könyv után járó 25 % kedvezményt, mintha ugyanabból a kategóriából vásárolt volna 2 könyvet. Ha Ön egy adott könyvből szeretne 2 példányt rendelni, természetesen akkor is jár a 25 % kedvezmény.

Az akcióban szerzett kedvezmény más kedvezményekkel NEM vonható össze!

A korábban szerzett kuponokat tehát NEM lehet felhasználni!

Az akció érvényes: 2013. március 8-31.

A Cser Kiadó ezúttal kizárólag a Kapanyél olvasóinak szeretne kedveskedni karácsonyi akciójával. Aki Czauner Péter két új könyvét – Az elfuserált kert megmentése és A balkon- és dézsás növények titkos élete – párban megrendeli, 20 % kedvezményt kap és még a postaköltséget sem kell kifizetnie.

kapanyel_20%kedvezmeny.jpg

Az akció mától egy hétig tart. A megrendeléseket a kapanyelinfo@gmail.com címre várjuk. A megrendeléshez kérjük a nevet, postázási címet, ha ettől eltérő, akkor a számlázási címet, és a telefonszámot megadni.

Remek lehetőség, nem érdemes kihagyni!

Fekete péntek (x)

Holnap, azaz november 23-án FEKETE PÉNTEK, de nem kell semmi rosszra gondolni! Amerikában a Hálaadást követő péntek a nagy karácsonyi bevásárlás kezdete. Ezen a napon az üzletek rendkívüli kedvezményekkel csábítják a vásárlókat. Így tesz a Cser Kiadó is, ahol pénteken egynapos akció keretében a webáruházban kapható minden könyv 40 % kedvezménnyel kapható. A kertbarátoknak kitűnő lehetőség, hogy beszerezzék a szükséges szakirodalmat, és felkészüljenek a következő szezonra. Részletekért katt a képre:

BLACK FRIDAY_CSER.jpg

Ha megakadtunk a gyepgondozásban, nem tudjuk, hogyan ültessük szét elburjánzott évelő növényeinket, régóta szeretnénk egy rózsalugast, de nem mertünk belevágni, mindenhez megtaláljuk a megfelelő szakirodalmat a Cser Kiadó akciós kertészeti könyvei között.

Ha nem akarjuk vegyszerekkel bombázni növényeinket, vagy csak kipróbálnánk más módszereket is, a biokertészkedéshez is találunk útmutatót. Fűszernövényeinket nemcsak egymás mellé ültethetjük, építhetünk spirált is, így kertünk dísze lehet az illatos „csiga”.

A Fagyosszentek elmúltával már bármit kiültethetünk, a zöldségféléket és a virágokat sem érheti nagy kár. Egynyári virágágyások kialakításához találunk ötleteket, közben játszhatunk az illatokkal is, a növények telepítésénél figyelhetünk arra, hogy kertünk lepke- és madárbarát legyen.

A könyvek segítségével az erkélyen is berendezhetjük konyhakertünket, teraszunkra mediterrán hangulatot varázsolhatunk.

Májusban kezdődik a kártevőkkel és kórokozókkal folytatott véget nem érő harc. Egy-egy csatát azért megnyerhetünk, melyhez stratégiai tanácsokat is találunk a kínálatban.

Ezermester kertészeknek is érdemes körülnézni: kerti bútorok, pergolák, szerszámkamrák, komposztérlelők, üvegházak építéséhez találnak segítséget. A megfelelő könyvvel kerti tó kialakítása vagy kenyérsütő kemence építése sem lehetetlen.

A tavasz a növekedés időszaka, a Cser Kiadónál pedig a kedvezmények nőnek. 5 vagy több könyv vásárlása esetén már majdnem fél áron juthatunk rendkívül hasznos tanácsokhoz. A fent felsorolt témákon kívül még nagyon sokféle könyv közül válogathatunk, úgyhogy érdemes körülnézni a kiadó webáruházában. Az akció május 20-ig, vasárnapig tart.

Jó böngészést, jó kertészkedést!

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek