Május 2-án lezárult fotópályázatunk, melyre olvasóink kedvenc hagymás növényeinek képeit vártuk. Tegnap összeült a négytagú zsűri, és néhány kritériumot szem előtt tartva nagy nehezen kiválasztotta a három nyertest.

Az eredményhirdetés előtt egy kis összegzés: 170 fotó érkezett, nem kis kihívás elé állítva a döntnököket. Az elbírálásnál szempont volt, hogy az illető növény hagymás legyen, látsszon a képen, és fotópályázat lévén az összhatást is figyelembe vettük. Mindezek alapján a következő eredmény született.

1. helyezett:

Hoffartné Csonka Katalin

2. helyezett:

Demeter Károly

 3. helyezett:

Hágen Zoltán

Nagyon sok kedvencünk volt e három fotón kívül is, szívünk szerint még jó néhány díjat kiosztottunk volna. Eredetileg nem terveztük, egy különdíjat (a Cser Kiadó egyik könyvét) mégis megszavaztunk az alábbi "Hagymát hagymával"-fotónak:

Császár Gyuláné

Gratulálunk a nyerteseknek, velük e-mailen vesszük fel a kapcsolatot. Minden pályázónak köszönjük a részvételt, a gyönyörű képeket! Az összes beérkezett fotó megtekinthető Facebook-oldalunkon.

Már törjük a fejünket a következő témán. A mostani fotók alapján látszik, hogy sokakat megigéz a rovarok és növények kapcsolata, de ezt ebben a körben nem tudtuk értékelni. Talán a következőben...

Még egyszer köszönjük a részvételt, továbbra is tartsátok beizzítva a fényképezőgépeket!