Örömmel értesítjük az élvezetes stílusú szakirodalomra éhes közönséget, hogy állandó szakértőnk és szerzőtársunk, Czauner Péter 2 könyve is megjelent a Cser Kiadó gondozásában.

elfuseralt kert másolata.jpg 

Az elfuserált kert megmentése rengeteg gyakorlati tanácsot ad évszakokra lebontva. Haszonnal forgathatja, akinek már van saját kertje, de néha kilátástalannak látja a küzdelmet a gyomokkal, a kártevőkkel, a növénybetegségekkel, pedig lehet, hogy jó növényeket választott, csak rossz helyre.

Nagy segítség azoknak is, akik még most gondolkoznak kertvásárláson, vagy a telek már megvan, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá a rendbetételhez.

balkon- es dezsas másolata.jpg 

A balkon- és dézsás növények titkos életébe enged betekintést a másik könyv. A szerző itt is évszakonként csoportosítja a legfontosabb teendőket és tudnivalókat, hogy kert hiányában vagy mellette a balkonon, teraszon is egész évben pompázzanak a legkülönfélébb virágok, zöldségek vagy akár fák. Közérthető, mégis szakszerű útmutatót kapunk, hogy kicsiben is megteremthessük magunk körül egy igazi kert élményét.   

Mindkét könyv most kedvezményesen megvásárolható a Cser Kiadónál.

Gratulálunk, és várjuk a folytatást!