Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Goldenblog 2013

A HVG idén is meghirdette a Goldenblog versenyt, ahol több kategóriában keresik a legjobb blogokat. Most is elindultunk, hátha...

Idén a nagyon vegyes, sokféle témát felölelő Életmód kategóriába kerültünk, úgyhogy nincs könnyű dolgunk. Szavazni augusztus 21-ig, egyszer lehet, és Facebook-tagság szükséges hozzá.

Ha fent vagy a FB-on, tetszik a Kapanyél blog, akkor arra kérünk, dobj ránk egy szavazatot. Itt vagyunk:

Életmód kategória -->Kapanyél http://goldenblog.hu/szavazas.aspx

Vagy egyszerűen kattints a gombra itt. Köszönjük!

 

Január végén, amikor elindítottuk a blogot, biztosan nem gondoltunk arra, hogy egy ilyen poszt születhet szeptember elején. És tessék!

Már önmagában a tény, hogy a Kapanyél ilyen szerény múlttal a Szakértői blogok között szerepelhetett, nagyszerű dolog. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a 178 induló közül a közönségszavazatok alapján a 43. helyen végeztünk! Nagyon örülünk az eredménynek, köszönjük mindazoknak, akik ránk szavaztak, és azoknak is, akik megtették volna, ha Facebook-tagok lennének, vagy csak "egyszerűen" olvasnak bennünket.

Igyekszünk a továbbiakban is érdekes témákat találni mindenről, ami fű-fa-virág-kert, vagy akárhogy is kapcsolódik a Kapanyélhez:)


A teljes listát itt nézhetitek meg. 

Goldenblog 2011

Kedves Kertbarát Kedvelőink!

2011. augusztus 21. éjfélig lehet szavazni az év legjobb blogjaira. Ha tetszik, amit csinálunk, szavazzatok a Kapanyélre a "Szakértői blogok" között. Könnyítésül iderakjuk a szavazógombot, nincs más dolgotok, mint kattintani. Az egyetlen kitétel a Facebook-tagság.

Előre is köszönjük, és nagyon örülünk, hogy eddig is ilyen sokan érdeklődtetek a témáink iránt.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek