Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emlékszem, gyermekkoromban a nagymama vidéki kertjébe kirohantam mezítláb, hogy a még harmatos mentából saját kezemmel szakítsak egy csokorral. Aztán élvezettel szívtam magamba a menta illatát. Később már csak a nagyáruházak zöldségosztályán találkoztam a fehér műanyag poharas snidlinggel.

 

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az Újbudai Kertészeti Kiállítást és Vásárt.

A kiállítás főbb témái: dísznövények, díszfaiskolák, kertépítészet, kerttervezés, virágföld, tápanyag-utánpótlás, növényvédelem, kerti munkaeszközök, kerti bútorok, öntözéstechnika stb. Ezenkívül színvonalas előadásokat is hallgathatunk, többek között blogunk két szerzője, Megyeri Szabolcs és Bálint Károly is tartanak előadást a fűszernövények termesztéséről, valamint a kertépítés folyamatáról.

 Találkozzunk a kiállításon!

Ültessünk árvácskát!

Végre itt a jó idő, egyre több virág nyílik, a piacok tömve szebbnél szebb színű árvácskával, úgyhogy ne halogassuk tovább a dolgot!

Az elmúlt hétvégén tartották a Gardenexpót, ahol nagyon sok kertes cég állította ki termékeit, voltak szakkönyvek, sokféle szoba- és kerti növény, kerti szerszámok, gépek. Ezenkívül érdekes előadásokat hallhattunk a kerttervezésről, a virágkötésről, a fűszertermesztésről. A kiállítás számomra legérdekesebb része az orchideakiállítás volt, ahol a hazai termesztők és nemesítők mutatkoztak be, voltak kompakt növésű mini orchideák és igazi óriások, lehetett magokat, speciális orchideaföldet vásárolni.

 

A következő szakkiállítás, ahol biztosan ott leszünk, az az újbudai Dísznövénykiállítás, 2011. április 15. és 17. között.

 

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek