Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lezárult játékunk, amelyen 5 páros belépőt sorsolunk ki a 3 kérdésre helyesen válaszolók között. Ezeket a válaszokat vártuk:

 1. Mikor lesz az Orchidea Kiállítás?2015. április 17-19.

2. Idén mely orchideatermő területtel ismerkedhetnek meg a látogatók? - Thaiföld

3. Igényelnek a téli pihenőt a lakásban tartott orchideák? Igen.

Úgy tűnik, nagyon sokan kedvelik az orchideákat, mert rekordszámú, 195 helyes válasz érkezett, amelyeket a beérkezés sorrendjében számoztunk be. A már jól bevált random.org segítségével az első 5 helyre az alábbi beküldők kerültek: 

  1. 73. Urbán Attila
  2. 38. Bartha-Radácsi Andrea
  3. 126. dr. Kolosy Béla
  4. 130. Szabó Ildikó
  5. 154. Donga Árpádné

Gratulálunk, ők nyerték a páros belépőket a hétvégi kiállításra. Velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

 Mindenkinek köszönjük a részvételt, legközelebb is játsszatok velünk!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

2015. január 28. és 31. között idén is megrendezésre kerül az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow a Hungexpo területén. Ez ugyan még nem igazán a kiskertesek rendezvénye, de a MAGYAR KERT és a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET most is része a kiállításnak. Igaz, csak két kicsi pavilon jutott nekik, de azért érdemes meglátogatni, főleg, ha valaki amúgy is kimegy pl. a gyönyörű, csillogó, hatalmas mezőgazdasági gépek miatt.

Ha valaki úgy dönt, hogy bebarangolja a Hungexpo területét, mindenképpen érdemes megkeresnie a 17-es pavilont, mert jó gazdánk, a Cser Kiadó hihetetlen áron adja a kertészeti könyveket!

Aki mégsem jutna ki a kiállításra, ne csüggedjen, február 1-ig a kiadó honlapján is megrendekheti a kedvezményes könyveket itt.

Jó böngészést!

Elérkeztünk a Hortus-nyereményjáték harmadik, egyben utolsó fordulójához. A mai kérdés:

Melyik növény nyerte el hazánkban a Hungarikum címet?

1. kamilla

2. harangvirág

3. pipacs

Az előző két kérdést itt és itt találjátok.

A három választ együtt kérjük beküldeni a kapanyelinfo@gmail.com címre a beküldő pontos nevével, címével és telefonszámával.*

Beküldési határidő: 2014. szeptember 10.

A helyes válaszokhoz segítséget nyújt programajánló bejegyzésünk és a Hortus Hungaricus weboldala.

A minden kérdésre jól válaszolók közül 6 szerencsés nyertes 1-1 db belépőt kap a Hortus Hungaricus Kiállításra.

Játsszatok és nyerjetek!

*A nevezési adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetők.

Corvinus Díszkert 2014

logo_1.png

A nagy sikerű Corvinus Díszkert Kertészeti és Gasztronómiai Szakkiállítás és Vásár 2014-ben 27. alkalommal nyitja meg kapuit a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában.

Az április 25-27. között megrendezésre kerülő kiállítás és vásár három napján idén is gyönyörű környezetben szerezhetjük be az egynyári és évelő virágokat, fűszernövényeket, cserjéket. Péntekre ugyan sok esőt jósolnak, de aki aznap látogat el a kiállításra, előadásokon, bemutatókon mindent megtudhat a faápolásról.

FUV_6295_1.jpg

A hétvégére viszont már kisüt a nap, így nem csak a fedett helyeken látogatható bonszáj, kaktusz, orchidea és bromélia kiállításokat lehet megnézni, de naponta többször szakvezetéssel egybekötött sétát tehetünk az arborétum területén. Idén is több érdekes előadás lesz kertészeti témában, pl. a biokertről és a permakultúráról, valamint növényápolási szaktanácsokat is kaphatnak az érdeklődők.

A kertészeti termékek mellett borászok, pálinka- és sörfőzdék képviselői, sajtkészítők, mézek és egyéb finomságok előállítói is ott lesznek. El lehet majd lesni a sajt- és a csokoládékészítés csínját-bínját, vasárnap pedig a sör- és pálinkafőzés rejtelmeibe nyerhetünk betekintést.

A belépőjeggyel naponta többször ki-be lehet mászkálni, a kiállítás péntektől vasárnapig 9.00-19.00 óráig látogatható. További tudnivalók és a 3 nap részletes programja itt.

Aki pedig 2 kérdésre helyesen válaszol, páros belépőjegyet nyerhet a kiállításra!

1. Hányadik alkalommal rendezik meg 2014-ben a Corvinus Díszkert kiállítást?

2. Hol lesz a kiállítás?

A válaszokat 2014. április 24. csütörtök 12.00 óráig (délig) várjuk a kapanyelinfo@gmail.com címre. A helyes válaszokat beküldők között 5 páros belépőt sorsolunk ki.

Sok sikert, a kiállításon pedig jó szórakozást!

(x) A hóvirág, a medvehagyma, a virágzó aranyfa és a pacsirta éneke mellett a tavasz legbiztosabb jele minden évben a Gardenexpo. Március 21-23. között a Budapest Sportaréna megtelik a tavasz illatával, a legfrissebb kerti trendekkel, ötletekkel. Ráadásul idén az Orchidea Ünneppel is bővül a kiállítás.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek