Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Holnap nyit a Gardenexpo!

Pár négyzetméteres terasztól a több száz négyszögöles kertig

Gardenexpo kert tavasz orchidea

Ezen a hétvégén, idén már tizedik alkalommal ismét Gardenexpo kiállítás és vásár a Budapest Sportarénában. A három nap alatt több mint 100 kiállító és rengeteg érdekes program vár minden kertbarátot. Most következő rövid interjúnkban a szervező Konsilo Kft. ügyvezetőjével, Fülöp Judittal beszélgettünk a Gardenexpo néhány műhelytitkáról, és kihirdetjük a családi belépőkért meghirdetett nyereményjátékunk nyerteseit is!

Március 18. és 20. között immár 10. alkalommal rendezik meg a Gardenexpot a Papp László Budapest Sportarénában. A három nap alatt több mint 100 kiállító és rengeteg érdekes program vár minden kertbarátot. A Kapanyél, a Cser Kiadó és a Gardenexpo közös játékában most összesen öt családi belépő is gazdára talál, érdemes tovább olvasni!

Gardenexpo kert tavasz játék

10 éves a Gardenexpo!

A legújabb kerti trendek és sötétben világító növények bemutatója vár a 10 éves Gardenexpón!

Gardenexpo kiállítás

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal vár március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában friss ötleteivel, hogy ihletet adjon, és olyan kertet alkothass magadnak, amiben mindig, mindenki mosolyog! Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod "tavasziasításáig" minden kerti kérdésre választ kaphatsz az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban.

Szombatra ragyogó napsütés, tavaszi meleg várható, úgyhogy érdemes kinti programokat szervezni. Vasárnaptól már jön a csapadék, ami viszont a kertünknek tesz jót.

DSC_0356.JPG

(x) Tea tulipánokkal, Fészek - bölcső, Elérhető nyugalom, Gyermekkori emlékkép… az idei Gardenexpón felépülő gyönyörű bemutatókertek fantázianevei már előrevetítik, milyen izgalmas lesz a Kertpályázat döntője, amibe látogatóként mi is bekapcsolódhatunk, ugyanis részben a mi szavazatunk alapján dől el, ki számíthat a győztesnek járó 1 millió Ft díjazásra a szakma és a nagyközönség elismerésén kívül. A fantasztikus kertek mellett rengeteg újdonság, a legfrissebb kerti trendek és a tavasz illata vár minden kertet szerető látogatót március 21-23. között a Budapest Sportarénában. A Gardenexpo társrendezvénye az Orchidea Ünnep több ezer virágzó orchidea különlegességet tartogat számunkra.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek