Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

(x) Tea tulipánokkal, Fészek - bölcső, Elérhető nyugalom, Gyermekkori emlékkép… az idei Gardenexpón felépülő gyönyörű bemutatókertek fantázianevei már előrevetítik, milyen izgalmas lesz a Kertpályázat döntője, amibe látogatóként mi is bekapcsolódhatunk, ugyanis részben a mi szavazatunk alapján dől el, ki számíthat a győztesnek járó 1 millió Ft díjazásra a szakma és a nagyközönség elismerésén kívül. A fantasztikus kertek mellett rengeteg újdonság, a legfrissebb kerti trendek és a tavasz illata vár minden kertet szerető látogatót március 21-23. között a Budapest Sportarénában. A Gardenexpo társrendezvénye az Orchidea Ünnep több ezer virágzó orchidea különlegességet tartogat számunkra.

Ahogy ígértük, játékot hirdetünk az idei Gardenexpoval kapcsolatban. Csupán három egyszerű kérdésre kell válaszolni:

  1. Mikor lesz az idei Gardenexpo?
  2. Hol lesz a Gardenexpo?
  3. Mi a Gardenexpo társrendezvénye?

A helyes válaszokat beküldők közül 3 szerencsés nyertes páros belépőt nyer a kiállításra. A válaszokat 2014. március 19-én 18.00 óráig várjuk a kapanyelinfo@gmail.com címre. Sorsolás még aznap.

Jó játékot, sok sikert!

Amint már sokan értesülhettek róla, tegnap volt a Kapanyél blog születésnapja. Az ünnepi alkalomból játékot hirdettünk: egyetlen kérdésre kellett helyesen válaszolni, mégpedig erre:

Hány éves a Kapanyél?

A helyes válasz: 3!

28 helyes válasz érkezett, amelyeket a beérkezés sorrendjében beszámoztunk, majd a szokásos random.org segítségével kisorsoltuk a három szerencsés nyertes.

Íme a beküldők listája:

  1. Zoltán Fekete
  2. Magyar Éva
  3. Várnai Viktória
  4. Kiss Éva
  5. Anikó Varga
  6. Spaits-Pobori Zsófia
  7. Horváth Norbert
  8. Zsolt Demény
  9. Attila Siposs
  10. Mészáros Zoltán
  11. (Gergely)
  12. Kalman Matolcsy
  13. Tordai Magdolna
  14. Angeli K.
  15. Kóczián Józsefné
  16. Noémi Kajtor
  17. Dr. H. Vargáné
  18. Török Ágnes
  19. Nagy, Marianna
  20. Forrás Erzsébet
  21. Ceglédi Józsefné
  22. Szilvia Bíró
  23. Márta Kovácsné Kleizer
  24. Adrienn Csalló
  25. Csaba Matyas
  26. Kiss Katalin
  27. Anita Gál
  28. Gyarmati Krisztina

A gép pedig ezt dobta:

kapa3.jpg

Ezúttal tehát nekik kedvezett a szerencse: Bíró Szilvia, Kiss Katalin és Forrás Erzsébet. Nyereményük Renate Müller: Vízkultúra c. könyve a Cser Kiadó felajánlásából.

big_142143.jpg

A nyerteseknek gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A többieknek is köszönjük, hogy játszottak, legközelebb is tartsanak velünk!

Kapanyél-születésnap

kapa boldog.png

Ma reggel döbbentünk rá, hogy születésnapunk van! Ennek úgy megörültünk, hogy gondoltuk, meglepjük a kedves Olvasót is egy kis ajándékkal. Ehhez csupán egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni:

Hány éves a Kapanyél blog?

A válaszokat a kapanyelinfo@gmail.com címre várjuk ma éjfélig. A helyes számot beküldők közül 3 szerencsést sorsolunk ki, akik a Cser Kiadó egyik remek könyvét nyerik majd.

Játékra fel!

Tegnap éjfélkor lezárult a játékunk, amelyre 43 megfejtés érkezett. Először nézzük a telitalálatos "szelvényt":

  1. x - medvehagyma
  2. 2 - tulipán
  3. 2 - retek
  4. 1 - rózsagubacsdarázs
  5. 1 - önteltség
  6. x - rozmaring
  7. 2 - Jeli Arborétum
  8. x - vándorpoloska
  9. x - lombhullató
  10. 2 - csilpcsalpfüzike
  11. 2 - padlizsán
  12. 1 - kerti maró
  13. 1 - máj

+1. 2 - megeszi a meztelencsigát

13+1 találata 9, 13 találata 23 (itt a legtöbb hiba a virághagyma, a csíra és a sárga liliom jelentése volt) 12 találata 7, 11 találata 3 és 10 találata 1 játékosnak lett.

A telitalálatosokat a beérkezés sorrendjében számoztuk be, majd a random.org segítségével véletlenszerűen sorsoltuk ki az első három nyertest:

totó random.jpgEzek szerint:

  1. Báthori Róbert – Nyereménye egy 60.000,- értékű kertiszerszám-csomag a Wolf-Gartentől, egy 5000,- értékű csomag a Vitaflórától, a "Városi kertek" c. könyv a Cser Kiadótól és egy 4 főre (2 felnőtt+2 gyerek) szóló családi belépő a Corvinus Díszkert hétvégi kiállítására (ápr. 26-28.).
  1. Kiss Éva – Nyereménye egy 30.000,- értékű kertiszerszám-csomag a Wolf-Gartentől, egy 5000,- értékű csomag a Vitaflórától, a "Városi kertek" c. könyv a Cser Kiadótól és egy 4 főre (2 felnőtt+2 gyerek) szóló családi belépő a Corvinus Díszkert hétvégi kiállítására (ápr. 26-28.).
  1. Kiáczné Petyerák Angelika – Nyereménye egy 20.000,- értékű kertiszerszám-csomag a Wolf-Gartentől, egy 5000,- értékű csomag a Vitaflórától, a "Városi kertek" c. könyv a Cser Kiadótól és egy 4 főre (2 felnőtt+2 gyerek) szóló családi belépő a Corvinus Díszkert hétvégi kiállítására (ápr. 26-28.).

A többi 13+1-es találatot elért játékos szintén nyert 1-1 családi belépőt a Corvinus Díszkert hétvégi kiállítására (ápr. 26-28.).

Mivel a Corvinus Díszkert kiállítás 10 családi jegyet ajánlott fel, és a 2. díj nyertese is lemondott a belépőről, a 13 találatot elért játékosokat is sorba rendeztük a válaszok beérkezése szerint, és közülük is véletlenszerűen választottuk ki a további nyerteseket, akik:

- Csibrák Ildikó

- Litter Nedda

random 13.jpg

 

A nyerteseknek gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Mindenkinek köszönjük a részvételt!

Támogató partnereink:

WG_Logo_bis-up_to_60mm_4c másolata.jpg

 

http://www.wolf-garten.hu/

vitaf legkicsi.jpg

 

http://www.vitaflora.hu/

Corvinus_Diszkert_Logo másolata.jpg

http://www.diszkertkiallitas.hu/

 Cser_Logo.jpg

http://cserkiado.hu/uj/

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek