Kwizda_Fejlec_új.jpg 

A talajból támadó ellenfelek ellen nehéz védekezni, mivel a termőföld jó fedezéket biztosít nekik. Forradalmian új megoldást jelenthet a talajokban természetes körülmények között is előforduló hasznos gombák felszaporítása. E hasznos gombák természetes úton fékezik, gátolják a kórokozó gombák és károkozó rovarok terjedését, visszaállítják a talaj biológiai egyensúlyát, így kiegészíthetik, sőt kiválthatják a kémiai anyagok használatát.

Trifender® a talajtestőr

Trifender zacs.jpgA számos talajból fertőző, veszélyes, gombás kórokozónak (pl.: fuzárium, peronoszpóra, palántadőlés kórokozója, fehérpenészes rothadás) olyan kedvezőtlen körülményeket teremt, hogy azok nem képesek gazdasági kárt okozni. Ráadásul a kultúrnövények gyökérzetének optimális talajállapotot alakít ki, aminek szemmel látható, kondicionáló és termésnövelő hatása is van.

Bora® a talaj házőrzője

Bora zacs.jpg

A Bora egy olyan mikrobiológiai készítmény, amely jelenlétével gátolja a talajban élő rovarlárvák elszaporodását. A talajba kerülve a kártevő szervezetek számára kezelhetetlenül kedvezőtlen viszonyokat teremt, ugyanakkor elősegíti a növények fejlődését.

A csodálatos természet erejével kémiai anyagok (vagyis növényvédő szerek) nélkül, természetes módon védhetjük meg kertünk szépségét, így az egész család és háziállataink is aggodalom nélkül élvezhetik a zöld környezet adta szabadságot.

plakát.jpg