Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában 2015. április 24-26-ig immár 28. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legszínesebb tavaszi, kertészeti és gasztronómiai szakkiállítása és vására, a Corvinus Díszkert . Az évről évre visszatérő népszerű programokon és látnivalókon kívül az idei évben is számos újdonsággal és meglepetéssel várnak mindenkit.

Amikor hosszabbak a nappalok, és a napsütés is gyakrabban ragyogja be a kerteket, akkor itt a tavasz, és vele a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításának ideje.

Mint évek óta mindig, idén is egy újabb orchideatermő területtel ismerkedhetnek meg a látogatók április 17-19. között a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban.

Sokan várták már, hogy a Hortus Hungaricus 1 év kihagyás után végre megünnepelje a 20. születésnapját. A nagyfokú érdeklődés szombaton már az ingyenes VIRÁGJÁRAT megállójában látszott, ahol fél órával az indulás előtt 2-3 csuklós busznyi ember várakozott, de csak egy sima busz érkezett. A pórul jártak vagy megvárták a következő, 45 perc múlva indulót (amire valószínűleg ugyancsak nem fértek fel), vagy - ahogy jómagam is - átbuszoztak Kőbánya-Kispestről Csepelre, ahonnan a sárga busz pikkpakk kiröpített Szigetszentmiklósra. Igaz, nem ingyen, de gyorsan.

A Virágjárat ennél azért nagyobb volt, de még úgy is kevésnek bizonyult

Már csak két hét, és újra megnyitja kapuit a Nagybani Virágpiac, virágillatba borul Szigetszentmiklós, ahol 20. alkalommal kerül megrendezésre a Hortus Hungaricus, hazánk legnagyobb kertészeti szakkiállítása és vására.

Eljött az idei utolsó, SZEZONZÁRÓ Pöttömkert ideje! Vasárnap (szeptember 7.) a Budapest Park egy napra ismét a gyerekeké lesz.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek