Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fűben-fában ételbár

Közeleg az év vége, ideje újra játszani! Arra gondoltunk, hogy a már jól bevált fotópályázatot választjuk, mert az eddigiek során kiderült, hogy a Kapanyél olvasói között rengeteg remek fotós van.

fubenfaban1 másolata.jpg

Mostani pályázatunkra - ahogy a címe is mutatja - olyan növények fotóit várjuk, melyek gyönyörű díszei kertünknek, környezetünknek, ugyanakkor eleséget is biztosítanak a hozzánk látogató állatoknak. A saját készítésű fotók helyszíne tetszőleges, saját kertben, tágabb lakókörnyezetben vagy pl. kirándulás közben elkapott képeket egyaránt elfogadunk. Nem alapfeltétel, de hab a tortán, ha a csemegéző állatot is sikerül megörökíteni.

Egy pályázótól max. 3 fotót várunk, néhány soros leírással arról, hol, milyen körülmények között készültek. A Kapanyél csapata választja ki a három legkiválóbb képet, a nyerteseket együttműködő partnereink értékes ajándékaival jutalmazzuk.

A fotókat az alábbi címre várjuk: fotopalyazat@kapanyel.hu névvel, címmel, telefonszámmal*.

Beküldési határidő: december 16.

Nyeremények:
A legszebb képeket beküldők hobbikertész ajándékcsomagokat nyernek az Oázis Kertészet, a Vitaflóra Kft., az AGRO.bio Hungary Kft. és a Cser Kiadó felajánlásában, 100 ezer forint összértékben.

Mindenkinek sok sikert, magunknak sok szép fotót kívánunk!

* A nevezési adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

Együttműködő partnereink:

Névtelen.jpgAGRO.bio Hungary Kft.

Cser_Logo.jpgCser Kiadó

Oazis_Logo.jpgOázis Kertészet

vitaf legkicsi.jpgVitaflóra Kft.

nyeremenyek_csik.jpg

Már hírt adtunk a Madarak és Fák napja 2012, a Pritt és a Cser Kiadó közösen meghirdetett pályázatról, melyet a Kapanyél is támogat. Mostanra összeállt a díjátadó teljes programlistája, melyet az alábbi plakáton találtok. Minden pályázót és nem pályázót egyaránt szeretettel várunk!

JÓ HÍR! A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat leadási határidejét meghosszabbítottuk május 15-ig, tehát még van idő befejezni az elkezdett füzéreket, vagy akár újakat is készíteni. Továbbra is várjuk a legalább 1 méter hosszú, a Madarak és Fák Napjához kapcsolódó, ragasztott füzéreket. Adjátok tovább a hírt, hadd legyen a Feneketlen-tónál minél több gyerek részese a hivatalos rekordkísérletnek!

A pályázatokat továbbra is az alábbi címre várjuk:
Cser Kiadó, 1114 Budapest, Ulászló u. 8.

Beküldési határidő: 2012. május 15.

Hagymát hagymával még!

Szolgálati közlemény!

Bizonyára emlékeztek rá, hogy hagymás virágos fotópályázatunk beküldési határidejének április 29, vasárnapot jelöltük meg. Akkor nem vettük figyelembe (vagy csak elfelejtettük...), hogy ezen a hétvégén szabadnaptorlódás lesz, melynek következtében a Kapanyél döntnökcsapata legközelebb május 3-án tud összeülni, hogy eldöntse, mely 3 hagymásról készült fotó a legszebb.

Ezért aztán úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk a beküldési határidőt, és május 2-áig várjuk a fejenként max. 3 fotót. Aki még nem ismeri a részletek, segítség itt.

Eddig már rengeteg szép fotó érkezett, így a saját dolgunkat nehezítjük meg a pár napos hosszabbítással, de ne kíméljetek!

Ugye emlékszünk a Hyppolit, a lakáj híres jelenetére?


Mi is így vagyunk ezzel, sőt tavasszal a hagymást is hagymással szeretjük! Bízunk benne, hogy nem vagyunk egyedül, ezért mostani fotópályázatunk témájának a tavaszi hagymás virágokat választottuk.

 

Várjuk Olvasóink kedvenc hagymásairól készült saját fotóit. Helyszíni megkötés nincs, lehet saját kertben, a szomszédnál, az utcán, parkban vagy virágboltban készült kép.
Egy pályázó legfeljebb 3 fotóval pályázhat, rövid leírással, hol, milyen körülmények között készültek a képek.

A beküldött képeket ismét a Kapanyél csapata bírálja el, az első három helyezett értékes ajándékokat kap.

A fotókat (versenyzőnként tehát legfeljebb 3 darabot) a fotopalyazat@kapanyel.hu e-mail címre várjuk, névvel, címmel, telefonszámmal*.

Beküldési határidő: 2012. április 29. vasárnap.

Nyeremények:
A legszebb képeket beküldők hobbikertész ajándékcsomagokat nyernek a Vitaflóra Kft. és a Cser Kiadó felajánlásában.

I. díj: 20 000,-Ft,
II. díj: 15 000,-Ft,
III. díj: 10 000,-Ft értékben.

Mindenkinek sok sikert, magunknak sok szép fotót kívánunk!

Együttműködő partnereink:

Vitaflóra Kft. - A virágbajnok
 

 Cser Kiadó – A mindennapok szakkönyvei  

 

 

 

* A nevezési adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

Vesd bele magad!

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) idén is elindítja a "Vesd Bele Magad!" Programot, melynek lebonyolítása általános iskolák közreműködésével zajlik.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek