Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

orchidea lepkeorchidea kiállítás játék

A Magyar Orchidea Társaság idén tavasszal is megrendezi nagysikerű orchidea- és bromélia kiállítását a Vajdahunyadvárban.

A Magyar Orchidea Társaság ezen az őszön is elhozza legszebb orchideáit és broméliáit a Vajdahunyadvárba, hogy egy látványos kiállítás keretében megmutassa mindazoknak, akik szeretik ezeket a különleges és titokzatos növényeket, vagy csak szeretnének kikapcsolódni, és gyönyörködni a természet csodáiban.

Ahogy már a korábbi programajánlóban jeleztük, a hétvégén a Füvészkertben minden a kaktuszokról szól majd. 

A meghirdetett nyereményjátékunkra 13 helyes megfejtés érkezett, amelyeket -szokás szerint - a beérkezés sorrendjében beszámoztunk, majd a random.org segítségével kisorsoltuk a 3 szerencsés nyertest.

A három szerencsés tehát, akik páros belépőket nyertek a hétvégi Kaktuszkiállítás és -vásárra a Füvészkertbe: Jóni Nikoletta, Takácsné Magi Zsuzsanna és Nagyné Maros Gabriella.

Köszönjük a részvételt, a nyerteseknek gratulálunk, velük e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Akik most nem nyertek, ne csüggedjenek, lesz még alkalom! De aki teheti, látogasson el a kiállításra, mert biztosan nagy élmény lesz!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz a Kapanyél Facebook-közösségéhez!

Az amerikai földrészek kietlen sivatagainak, félsivatagainak szomjazást tűrő növényei a kaktuszok.

A Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában 2015. április 24-26-ig immár 28. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legszínesebb tavaszi, kertészeti és gasztronómiai szakkiállítása és vására, a Corvinus Díszkert . Az évről évre visszatérő népszerű programokon és látnivalókon kívül az idei évben is számos újdonsággal és meglepetéssel várnak mindenkit.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek