Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vidék Kaland

Januárban már hírt adtunk a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) gyerekeknek szóló "Vesd bele magad" programjáról itt. Ennek felnőtt változata a "Vidék Kaland" program, mely a vidéki élet, a gazdálkodás, állattartás és növénytermesztés hétköznapjaiba vezeti be az arra kíváncsi városi fiatalokat.

A vállalkozó szellemű jelentkezőket (18-35 év) nagyon fiatal gyakorló gazdák fogadják a saját gazdaságukban. Az együtt töltött 1 hét során a városi "vendégmunkások" 5 munkanapon aktívan részt vesznek a gazdaságban zajló aktuális munkákban, melyekben biztosan nem lesz hiány, tekintve, hogy a programban részt vevő városi fiatalokat június végétől augusztus közepéig fogadják.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén idén 30. alkalommal nyitott meg a mezőgazdasági gépek és technológiák kiállítása, az Agro+Mashexpo. Miután a rendezvényen immár hagyományosan két másik kiállítás, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert is részt vesz, Macskamentával úgy döntöttünk, hogy főleg ez utóbbi miatt körülnézünk.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek