A LEGSZÍNESEBB ÉPÍTŐIPARI ÉS LAKBERENDEZÉSI KIÁLLÍTÁSOK

construma_hird.jpg

Új koncepció mentén felépített építőipari, épületgépészeti, otthonteremtési kiállításcsokor várja a látogatókat 2013. április 10-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban: a CONSTRUMA (építőipar), HUNGAROTHERM (épületgépészet), RENEO (megújuló energiák) és az OTTHONDesign (lakberendezés, design) együtt. A ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig, a kerttervezésig mindent megtalálnak egy helyen a felújításra, építkezésre készülők.

FÓKUSZBAN A FENNTARTHATÓ „ZÖLD” ÉPÍTŐANYAGOK

A hatékony energiafelhasználású építkezés már nem csak a jövő víziója, hanem jelenünk meghatározója lett. Éppen ezért a CONSTRUMA kiállítóinak jelentős hányada is ennek szellemében hozza el termékeit, szolgáltatásait, és a kapcsolódó programok, gyakorlati bemutatók, tanácsadások közül több is foglalkozik majd a fenntartható építéssel. Ha energiatakarékos megoldásokat, új eljárásokat szeretne feltérképezni, megtalálja a CONSTRUMA kiállításon.

FŰTÉS, HŰTÉS, KLÍMA, MEGÚJULÓ ENERGIA: HUNGAROTHERM

A HUNGAROTHERM nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás megszokott épületgépészeti termékkörök mellé új témakörökkel is kiegészül: ezúttal a környezetvédelem (elsősorban a vízgazdálkodás) és az energetika témakörei kapnak bemutatkozási lehetőséget. A kiállítási csokor egy új taggal is bővül 2013-tól: a RENEO a megújuló energiaforrások kiállítása, az energia-hatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába.

A kiállításon technológiai bemutató sziget és gyakorlati bemutató is várja  a látogatókat: Közel nettó 0 energiafelhasználású ház mottóval.
 

LAKBERENDEZÉS, DESIGN: OTTHONDesign

OtthonDesign_banner_630x201_hu.jpg

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika, a design legújabb trendjei.

Külön színfoltja lesz a kiállításnak a Medence csoport, a fiatal tehetséges designerekből álló csapat, akik újrahasznosított anyagokból állítanak elő bútorokat, használati tárgyakat.

A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is ingyenes lakberendezési tanácsadással várja az érdeklődőket. Ezúttal a fürdőszoba  és a konyha lesz a központi téma.

A  MAGYAR DESIGN szigeten az idei évben is megismerhetik a fiatal magyar tervezők legújabb trendeket követő terveit, bútorait.

KERTTERVEZÉS, DÍSZNÖVÉNYEK: CONSTRUMA KERT

IMG_1972a.jpg

A CONSTRUMA KERT kiváló lehetőséget nyújt a legújabb kertépítési trendek feltérképezésére, színvonalas látványt, ötletet és vásárlási lehetőséget kínál. A programok között szerepel többek között Kertépítő verseny és Show, Bonsai kiállítás. Látványos japán kert és zöldtetőépítési bemutató. A szabadterületen dísznövényvásár várja a nagyközönséget.

Nyitva tartás a nagyközönség számára:  

április 13. (szombat) 9,00-18,00

április 14. (vasárnap) 9,00-17,00

Képek forrása: construma.hu

Bővebb információ, kedvezményes online jegyvásárlás: www.construma.hu

CONSTRUMA_2013_630x201_HUN.jpg