Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

agrártámogatás Magro.hu konferencia

Milyen agrártámogatások nyílnak idén? Hogyan kell jól megírni egy üzleti tervet? Milyen könyvviteli kötelezettségeket kell teljesíteni az elnyert pályázati pénzek után? Mindenre választ kap az Agrár Akadémia február 3.-i webkonferenciáján. Íme a részletek:

Elkezdődött a regisztráció az Agrár Akadémia webkonferencia legközelebbi alkalmára. A témák ezúttal az idén nyíló agrártámogatások, a sikeres pályázáshoz szükséges jó üzleti terv megírása, és az elnyert pályázatok utáni könyvviteli kötelezettségek, buktatók.

Előad Magyar Tibor (agrárpályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.) és Farkas Boglárka (ügyvezető, Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.). A webkonferencia időpontja: 2016. február 3-a, szerda 09:30 – 12:00, de később, felvételről is megnézhető, mivel a szervező, a Magro.hu mezőgazdasági piactér rögzíti az előadásokat.

JELENTKEZEM

A regisztrációs díj mindössze 3500 Ft, amely tartalmazza a részvételi lehetőséget, a webkonferencia felvételének és az előadás anyagok kiküldését, és a Magro 2900 Ft értékű ajándékát is. Az előadások után kérdezhet is a szakértőktől, akik élőben válaszolnak a kérdésekre. Amelyekre nem marad idő, azokra írásban adnak választ előadóink, és elküldik a résztvevőknek.

További részletek és jelentkezés a www.magro.hu/webkonferencia oldalon!

Sikeres pályázást és megvalósítást kívánunk!

A következő hónapokban több száz milliárd forint értékben jelennek meg a 2014–2020-as uniós fejlesztési ciklus pályázatai, melyek keretösszege idén biztosan meghaladja az ezermilliárdot. Hogyan lehet pályázni az agrártámogatásokra, és mivel érdemes már most előkészülni, hogy sikeres is legyen a pályázat? - Erről és sok más hasznos témáról fog szólni március 25-én és 26-án a Gazdag Gazda Webkonferencia, a Magro.hu szervezésében.

Az előadás témáiból:

- Fiatal gazda program: 2014-2020, kinek? hogyan? mikor? mennyit… Fiatal gazda pályázat 2015-től újra!

- Milyen pályázatok várhatók még és mit kell tudni róluk? Érintett területek: vízgazdálkodás, állattenyésztés, kertészet, gabonatárolás és szárítók korszerűsítése, kockázat-megelőző beruházások, élelmiszerfeldolgozók, borászat támogatása.

- Felkészülés: nagy a verseny a támogatási pénzekért. Aki előre készül, nem fog lemaradni a pályázatokról. De hogyan tudunk előre felkészülni, hogy tervünk a szakmai átgondoltságról árulkodjon, és biztosan sikeres legyen?

- Amiről általában nem beszél senki: avagy, mi jön a pozitív pályázati döntés után, mit kell tennünk, hogy jó ütemben jussunk hozzá a pénzünkhöz?

A közelgő agrártámogatások mellett a konferencia másik kiemelt témája egy forradalmian új agrárbiztosítási rendszer lesz, aminek a használatával több pénz marad az agrárium résztvevőinek zsebében. Az új rendszert Magyarországon először ezen a konferencián mutatják be.

A webkonferencia a mezőgazdaságban még újdonságnak számít, lényege, hogy a résztvevők csupán internet segítségével, saját otthonukból, irodájukból kaphatnak első kézből információkat. Előnye, hogy időt és utazási költséget spórolhatunk meg, és gyakorlatilag országhatárok nélkül bárki hozzájuthat a hasznos információhoz.

A jelentkezés már elindult, a KORÁN KELŐK ráadásul KEDVEZMÉNYT és értékes ajándékokat kapnak! További információ az esemény weboldalán: http://www.magro.hu/webkonferencia

Csodavárnak Csodakertje

Ezt a hetet egy remek japán kezdeményezés bemutatásával kezdtük, legyen hát a végére is egy hasonlóan egyedülálló történet, amihez elég Nyíregyházáig menni.

Nyíregyházán van egy különleges játszóház, a Csodavár, amelyet a Down Egyesület hozott létre 2011-ben, hogy legyen egy hely a fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésére, oktatására és integrációjára, valamint az őket nevelő családok teljes körű támogatására, elsősorban a gyermekek korai életszakaszában, mivel ekkor érhetőek el a legjelentősebb eredmények. A választás azért esett az ország egyik leghátrányosabb helyzetű megyeszékhelyére, mert az egyesület felmérései szerint ebben a régióban a fogyatékkal élő gyermekek kevesebb mint 5%-a kapta meg a szükséges korai fejlesztést, illetve aki mégis, annak az ország távoli pontjaira, elsősorban Budapestre kellett utazni érte.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek