Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

…ha a B-612-es kisbolygóról ellátogatna a Nemzetközi Űrállomásra, ahol néhány napja kinyílt az első "űrvirág". (Már ha a kis herceg rózsáját nem számítjuk).

Nemzetközi Űrállomás kísérlet űrvirág rézvirág legényrózsa Zinnia

Biokertekben a gyümölcsfák közül a szabadgyökerűeket javasoljuk inkább, mert azok általában erősebbek. Ezeknek november az ültetési ideje, tehát nem vagyunk elkésve a tervezéssel.

Gyümölcsfáink többsége régi magyar fajta, amelyek könnyen megvédhetők biológia növényvédelemmel. Ahol ez sem elegendő, ott rezisztens külföldi fajtákat javasolunk.

Manapság a nagyobb szuper-, hipermarketekben (amíg még vannak), ill. sok piacon egész télen kaphatók friss, cserepes fűszernövények, melyeket az ablakpárkányon nevelni nem kell félnetek, jó lesz!

Bazsalikommentés télire

Az egynyári bazsalikom mostanra eléggé elszomorodott már. Aki időben betakarította, megszárította, ledarálta, lefagyasztotta, annak nincs semmi dolga. A virágládában egész nyáron illatozó bazsalikombokrainkon azonban van még néhány szép hajtáscsúcs, amelyekkel érdemes kezdeni valamit.

A varjúhájfélék (Sedum) méltán örvendenek nagy népszerűségnek, mert tulajdonképpen semmi dolog nincs velük. Szegélynövényként, talajtakarónak sziklakertbe, balkonládába vagy virágcserépbe egyszer elültetjük, aztán már csak élvezzük a látványát. Teljesen igénytelen évelő, ha napos helyre, jó vízelvezetésű talajba kerül.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek