A hosszúra nyúlt tél márciusban is tétlenségre kényszerítette a kertek szerelmeseit. A hó a napokban elolvad, aztán minden eső- és szélmentes órát ki kell használni, hogy bepótolhassuk több hét lemaradását.

A nagy hajrá előtt még van egy kis idő beszerezni a tavaszi kerti munkákhoz szükséges szakirodalmat. A Cser Kiadó ehhez kínál most remek feltételeket, melyek március 31-ig érvényesek!

Az akcióban kizárólag a Kertészeti könyvek és a Kreatív könyvek (ha valakit ez is érdekel a kertészkedésen kívül) kategóriában szereplő kötetek vesznek részt. KIVÉVE a Mezőgazda Kiadó könyveit. A könyv adatlapján a Kiadó rovat jelzi, mely kiadó adta ki az adott könyvet. Természetesen, ettől függetlenül vásárolhat a Mezőgazda Kiadó könyveiből, csupán azokra az akció nem érvényes. Válogasson a könyvek közül, és halmozza a kedvezményeket!

big_142075.jpg

1 könyvre 20 % kedvezményt adunk

2 könyvre 25 % kedvezményt adunk

3 könyvre 30 % kedvezményt adunk

4 könyvre 35 % kedvezményt adunk

5+ könyvre 40 % kedvezményt adunk!

Ha Ön 1 könyvet választ a Kreatív könyvek kategóriából és 1 könyvet a Kertészeti könyvek kategóriából, ugyanúgy megkapja a 2 könyv után járó 25 % kedvezményt, mintha ugyanabból a kategóriából vásárolt volna 2 könyvet. Ha Ön egy adott könyvből szeretne 2 példányt rendelni, természetesen akkor is jár a 25 % kedvezmény.

Az akcióban szerzett kedvezmény más kedvezményekkel NEM vonható össze!

A korábban szerzett kuponokat tehát NEM lehet felhasználni!

Az akció érvényes: 2013. március 8-31.