Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az érzékenyebb kerti növények, így az egyre divatosabb díszfüvek téliesítéséről gondoskodni kell. Az igénytelenségük ellenére is rendkívül mutatós keskenylevelűek közül sokat télen védeni kell, ha nem is a hideg, de az alattomosan viselkedő víz miatt.

A japán vérfű -10 fokig biztosan állja a telet

Ősz a balkonon

Most, hogy egyre hidegebb napok jönnek, balkonládáink egynyári növényei nagyon a végüket járják. Nálam még teljes pompában virít ugyan a begónia és a díszcsalán, de a petúnia egyébként szép virágai már csak a megnyúlt szárak tetején csücsülnek. Sebaj, a remélhetőleg hosszú őszre is sok lehetőséget kínál a növényválaszték, hogy ne maradjon kopár a balkon vagy a terasz.

www.pinterest.com.jpg

A legtöbb kert mostanra már tele van mindenféle növénnyel, az egykor kicsik mára terebélyesek lettek, vagy legalábbis nehéz valamilyen impozáns darabnak helyet találni. A kertkép frissítésére még a nyár közepén is pompás megoldás lehet valamilyen díszfű. Szoliternek jók egyesével vagy többedmagukkal, de a nagyra növők sora térhatárolónak is ragyogó, és ha kis tó mellé kerülnek, szemre megnagyítják a vízfelületet.

tó fű.jpg

Hévízi anzix

A látogató Hévízen október utolsó, november első napjaiban is igen kellemes napokat múlathat. Még az sem baj, hogy hullik a hó, ahogy idén. Hévíz fő attrakciója a tó. Érdekes, míg a város - legalábbis, ami a parkoló autók, buszok, és az este világító szállodai ablakok számát illeti - tele van, addig a fürdőépületekben mindig találni szabad nyugágyat.

A tó reggeli ködben

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek