Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

AGROmashExpo 2014

2014. január 29. és február 1. között a Hungexpo területét ismét ellepik az agrárszektor képviselői. Tavaly is már úgy tűnt, hogy a Budapesti Vásárközpont megtelt, de a szervezők szerint idén még nagyobb, nettó 35 000 négyzetméteren várják a látogatókat.

agromash_webkreativ_630x201_HUN.jpg

Idén is együtt rendezik az AGROmashEXPO-t és az AgrárgépShow-t, ahol a hazai gépgyártók és -forgalmazók szép számban vannak jelen. Több pavilonban, de azért mégiscsak egy helyen látható minden újdonság, többek között az Év Traktora is.

AGROmashExpo 2013

Január 30-án immár 31. alkalommal nyílt meg az AGROmashEXPO, mely az AgrárgépShow-val együtt a legnagyobb hazai agrárkiállítás. A Hungexpo területét a 200 kiállító teljesen birtokba vette, a csarnokok és a szabadtéri helyek egyaránt beteltek.

agromash_webkreativ_630x201_HUN.jpg

Tavaly hétvégén voltam, így nem csodálkoztam, milyen sokan érdeklődnek a kiállítás iránt. Tegnap (csütörtökön) viszont nagyon meglepődtem a tömeg láttán. Szinte mindenütt hömpölyögtek, még fényképezni is alig tudtam sok helyen. Valahol persze mégis érthető a dolog, hiszen a téli "semmittevés" közepette ez az első nagy mezőgazdasági kiállítás, ahol mindenki ott van, aki számít.

Hirdetés

Közösség

Szeretjük

Kapanyel.png
szineslogo.png

Szakértőink

Kérdésekkel, problémákkal fordulhattok közvetlenül szakértőinkhez:
Bálint Károly Czauner Péter
kertépítő kertészmérnök
Vagy észrevételeiteket, kérdéseiteket megoszthatjátok velünk is:

Hirdetés

Utolsó kommentek

Könyvajánló

Feedek